30 Δεκ. 2017

Σε όλους τους επικεφαλής της NIKO ΑSHIHARA KAI_KAN

Εκτιμούμε την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους.

Το επόμενο παγκόσμιο τουρνουά πρωταθλήματος Karate πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Καζακστάν το 2018. Σήμερα σχεδιάζουμε να στείλουμε κάποιους επαγγελματίες του Καράτε από την Ιαπωνία για να συμμετάσχουν και στο τουρνουά. Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στο Καζακστάν. 
Από το 2018, η NIKO προτίθεται να εντείνει τις προσπάθειες και τις δραστηριότητές της εκτός Ιαπωνίας. Εκτός από το καλοκαιρινό στρατόπεδο που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στη Δανία και το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, η NIKO σχεδιάζει να επικεντρωθεί σε τεχνικό σεμινάριο που θα διδάξει προσωπικά ο KANCHO Hidenori Ashihara. Ας συνεχίσουμε να μελετάμε το Ashihara Karate, με στόχο να είμαστε ασχολούμενοι με την πορεία της πολεμικής τέχνης μας!

Αυτές τις μέρες, υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που λειτουργούν στο διαδίκτυο από ομάδες καράτε σε χώρες εκτός Ιαπωνίας, χρησιμοποιώντας το όνομα Ashihara. Μερικοί ιστότοποι δημοσιεύουν πληροφορίες που φαίνεται να συγχέουν τη NIKO με άλλες ομάδες. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι άλλες τοποθεσίες δεν έχουν καμία σχέση με το NIKO. 
Το NIKO είναι η μοναδική ομάδα Karate που προωθεί και προωθεί το Sabaki (τις αρχικές τεχνικές του Ashihara Karate), που ιδρύθηκε από τον προηγούμενο πρόεδρο Hideyuki Ashihara και συνεχίστηκε από τον γιο του Hidenori Ashihara. Η NIKO επιδιώκει το πνεύμα των ιαπωνικών πολεμικών τεχνών. Πιστεύουμε ότι η ουσία των πολεμικών τεχνών είναι να είναι αληθινή στις δικές του πεποιθήσεις, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τον εαυτό του, προπονώντας τόσο το σώμα όσο και το μυαλό. Ας συνεχίσουμε να ακολουθούμε το Sabaki-Do μαζί, ενωμένοι ως μέλη του NIKO.
Συνεχίστε να διεκπεραιώνετε τις δραστηριότητές σας με την  NIKO και να είστε υπερήφανοι για τη μαύρη ζώνη NIKO, την απόδειξη της δύναμης των τεχνικών Ashihara Sabaki. Osu

26 Δεκεμβρίου 2017 
Κάντσο Χιντενόρι Ασιχάρα

ΝΙΚΟ ΝΕW    (Δείτε την Ανακοίνωση )