20 Οκτ. 2020

Παρόλο της δύσκολες συνθήκες λόγω covid 19 έως τώρα έχουμε δημιουργήσει 6 αγώνες στο πεδίο βολής της σχολής Μηχανικού για σταθερό στόχο  & πρακτική σκοποβολή και συμμετείχαμε σε 5 αγώνες πρακτικής σκοποβολής άλλων σωματείων με πλούσια συμμετοχή.Και εχουμε προγραμματισμένες συμμετοχές για πατρα την 1 Νοεμβρίου σε leven 2 και Ιωαννινα 7 Νοεμβριου σε leven 3 . Στις εως τωρα συμμετοχές έχουμε πάρει μία  δευτερη και τρείς τριτες θεσεις  με τους αθλητες μας Σωτηρόπουλο Παναγιώτη μία δευτερη θεση , Αλεξόπουλο Νικόλαο δύο τρίτες θέσεις & Αθανασουλια Βασίλειο μία τρίτη θέση.

30 Ιαν. 2020

Συμμετοχή 4 αθλητών στο L1 στην Πάτρα στο πεδίο βολής Αρόης που έκανε ο πατρινός Σύλλογος ΕΣΑΚ κόβοντας και την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του είχε το τμήμα Σκοποβολής του Α.Σ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ φέρνοντας καλή βαθμολογία στην τελική κατάταξη. Άξιο είναι να πούμε ότι το φλουρί έπεσε στο αθλητή μας Χωρέμη Φώτιο.

12 Ιουν. 2019

ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΜΠΗΚΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ 8 ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΔΥΛΙ κ.α.!

2 Απρ. 2018

Στης 31/3/2018 έγιναν αγώνες σταθερού στόχου 30+30 και αγώνες πρακτικής σκοποβολής στο πεδίο βολής της Σχ. Μηχ. Λουτρακίου από το τμήμα σκοποβολής του Α.Σ. Αχίλλειος  με συνδιοργάνωση του Α.Σ. ΕΣΟ1 Μεγάρων με πολύ καλή συμετοχή. Τέτοιες διοργανώσεις θα γίνονται συνέχεια ώστε οι αθλητές της σκοποβολής να αποχτήσουν μεγάλη εμπειρία .

17 Οκτ. 2017

Συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ¨ΙΑΠΠΙΣ΄2017 που διωργάνωσε  το σωματείο ΕΣΟ1 Μεγάρων είχε η ομάδα σκοπευτικού του Α.Σ. Αχιλλειος Κιάτου με 5 συμμετοχές  .Οι αθλητές μας στην σκοποβολή  Σωτηρόπουλος Παναγιώτης πήρε 2η θέση ενώ ο Καραβέργος Αθανάσιος την 3η.Συγχαρητηρια στους αθλητές μας και στην επιτροπή της ΕΣΟ1 για την άψογη διοργάνωση.